.

.

LENASH Stražnji poklopac baterije s Poklopcem za objektiv kamere za Huawei Honor Pro 30(crna) Zamjena stražnjih poklopaca (Boja crna)

LENASH Stražnji poklopac baterije s Poklopcem za objektiv kamere za Huawei Honor Pro 30(crna) Zamjena stražnjih poklopaca (Boja crna)

HRK 144.36
Iznos

Stražnji poklopac pretinca za bateriju sa poklopcem objektiva kamere za Huawei Honor Pro 30(crna). (Model) Molimo odaberite pravi model vašeg mobilnog telefona prilikom kupovine, on će biti u potpunosti kompatibilan. (Funkcija) koje se Koriste za zamjenu stražnjeg poklopca baterije mobilnog telefona. (Osiguranje kvalitete) Prije proizvodnjom smo više puta testirati integritet proizvoda, kako bi osigurala stabilnu kvalitetu proizvoda. (Instalacija) preporučujemo profesionalaca za obavljanje poslova, molimo vas, provjerite prije ugradnje, ako to ne pali, molimo kontaktirajte nas. 1. Zamjena stražnjeg poklopca za Huawei Honor 30 Pro2. Zamijenite slomljena ili неработоспособную stražnji poklopac kućišta na novu 3. Svaki proizvod je testiran i u dobrom stanju prije slanja 4. U potpunosti se uklapa i работа5. Visoko preporučiti profesionalnu instalaciju.Mi nismo odgovorni za bilo kakvu štetu vašeg mobilnog telefona/mobilnog telefona koji možete nazvati u vrijeme zamjene rezervnih частейнаши kvaliteta proizvoda je pouzdan i ekološki prihvatljiv, vjerujem da će odgovarati vašim potrebama, i ima dobru послепродажную novac, budite sigurni, da biste ga dodali u korpu za kupovinu.

R

Proizvodi u kategoriji