.

.

Wirziis AirTag Case Keychain Design, Prozirni Silikon zračni Jastuci Torbica s Anti-Izgubljen Брелком, AirTag Zaštitnik, Otporan Na Ogrebotine Zaštitne Navlake AirTag za Apple Tracker Device(# B-Cactus)

Wirziis AirTag Case Keychain Design, Prozirni Silikon zračni Jastuci Torbica s Anti-Izgubljen Брелком, AirTag Zaštitnik, Otporan Na Ogrebotine

HRK 26.97
Iznos

【DIZAJN】 Posebno dizajniran za jastuka Blueteeth. 【MATERIJAL】 Kvalitetan kožni materijal, mekana i udobna, izdržljiva i netoksični, ima dugi vijek trajanja. 【KORISNE】On može štititi vaš uređaj od ogrebotina, udaraca, ozljeda i tako dalje. 【Jednostavnost KORIŠTENJA】Dostupni svi priključci i funkcije bez skidanja kućišta. 【Ne uključuje Airtag】samo rotirajući poklopac, ostali pribor demo na slici nije uključena!.Opis : 1. Visoko kvalitetni materijal : Ova zaštitna torbica profesionalno dizajniran za jastuka.To je izrađen od praktičan mekog tekućeg silikona. 2. Jednostavnost instalacije : Ova torbica je nezavisna dizajn, da bude jednostavan za korištenje i nošenje. 3. Praktičan i izdržljiv : Ova zaštitna torbica je izrađena od ekološki čistog tekućeg silikona, otporan je na znoj, ogrebotine i pranje. 4. Sigurnosni i zgodan : Ova silikonska torbica konfiguriran za jastuka, tako da se može zaštititi svoj uređaj od zračnih jastuka.Kompaktno, zgodan i jednostavan za nošenje. 5. Da dobijete : 1x Zaštitna torbica za jastuka. (Samo silikonska torbica za prodaju, ne uključujući uređaj za jastuka) Tehničke karakteristike : Materijal : silikon Primjena : za jastuka Packng Popis : silikonska torbica x 1.

R

Proizvodi u kategoriji