.

.

Zaštitna Torbica, Kompatibilan sa Apple AirTag GPS Tracker-Lokator, Pogodan za Ошейника za Kućne Ljubimce Držač Petlje Pas Mačka Pribor, Air Tag Silikonska Zaštitna Torbica Podesivi Anti-Scratch Anti-Lost(živa, zelena)

Zaštitna Torbica, Kompatibilan sa Apple AirTag GPS Tracker-Lokator, Pogodan za Ошейника za Kućne Ljubimce Držač Petlje Pas Mačka Pribor,

HRK 17.97
Iznos

【Je idealan za ошейника za kućne ljubimce】Zaštitna torbica novi model posebno dizajniran za ошейника za kućne ljubimce, može se koristiti na ошейниках za pse i držač petlje za kućne ljubimce, pričvršćena na školskim сумкам i bilo kojim temama, koje odgovaraju njegovoj veličini.Više ne morate brinuti o gubitku svojeg ljubimca ili torbe. 【Kompatibilnost s Apple Airtag】Ovaj najnoviji poklopac i dizajn kompatibilan s airtag 2021, idealni.Mi smo usmjereni na osiguravanje maksimalne zaštite od svakodnevnog habanja i pri najmanjoj mjeri. 【Siguran i nježan materijal】Torbica airtag je izrađena od kvalitetnog silikona, mekan, otporan na znoj, ogrebotine i моющийся. 【17 boja na izbor】Ova zaštitna torbica za ошейника za kućne ljubimce, dostupan u 17 boja na izbor.Možete odabrati odgovarajući ogrlica za psa ili zaštitna torbica airtag odvojeno. 【Veličine savršen i savršen poklon】Nakon ponovljenog istraživanja i ispitivanja proizvoda veličina može biti savršeno kompatibilan s airtag.Idealan kao poklon za vaše prijatelje, obitelj, kolege.

R

Proizvodi u kategoriji