.

.

Gallity Pet Cat Bed Mat, Self-ističu se globalno zagrijavanje Pet Mat Mekane,Creative 3D Simulacija Velvet Pizza Pet Pad ističu se globalno zagrijavanje Mat, Washable (L)

Gallity Pet Cat Bed Mat, Self-ističu se globalno zagrijavanje Pet Mat Mekane,Creative 3D Simulacija Velvet Pizza Pet Pad ističu se globalno

HRK 33.27
Iznos

✅ Veličina : S : 40x40 cm/15.7"x15.7"; M : 53x53 cm/120.9"x20.9"; L : 70x70 cm/27.5"x27.5".Punilo : PP pamuk.Odijelo za mačke i vrlo malim psima, poput perzijskog mačka, plišani psić, chihuahua, itd. ✅ Jedinstveni oblik pizze izgleda ukusno i atraktivno.Svaki puta, kada vaša mačka će spavati na njemu, ona će izgledati kao pizza otvoren !. ✅ Materijal : Izrađen od meke kratkom pliš površine i podatnom spužvasto jezgre. ✅ Lako se čisti, kratka plišani površina i elastična pamučnim suština mogu se skidaju, što vam omogućava pranje madraca ručno. ✅ Višenamjenski : Kreativni madrac za kućne ljubimce se također može jastuk za kućne ljubimce.Oni su prikladni ne samo za životinje već i za ljude kao podni jastuk za kauč, korišćenog za dom, ured, zurke i tako dalje.

R

Proizvodi u kategoriji