.

.

Thinkart je Kompatibilan za Samsung Galaxy A11 torbica,Samsung A11 Torbica s HD Zaštitnog štita [2 Pakiranja],Samsung Galaxy A11 Torbica Za mobitel Zaštita od pada Solidne 3 u 1 Torbica za Galaxy A11 Presvlake(tamno crna)

Thinkart je Kompatibilan za Samsung Galaxy A11 torbica,Samsung A11 Torbica s HD Zaštitnog štita [2 Pakiranja],Samsung Galaxy A11 Torbica

HRK 26.97
Iznos

Kompatibilna model : Kompatibilan sa američkom verzijom Samsung Galaxy A11, ali nije kompatibilan s europskom verzijom.Ako ste kupili krivi model, molimo vas, molimo da nas odmah kontaktirate.Izdržljiv i robustan : visokokvalitetni materijali, dizajn "tri u jednom", treba postaviti i rastaviti u skladu sa video koracima, vrlo debela, jaka i izdržljiva, koji u velikoj mjeri mogu spriječiti štete uzrokovane slučajnim padom telefona.Lijep izgled : Izbor boje bogat i raznolik, lijep izgled, boja je u osnovi isti kao na slici, i on može zadovoljiti vaše potrebe.Naš torbica za mobilni telefon je vrlo pogodna za mobilni telefon, bez osjećaja i pokreta.Napomena : zbog svoje strukture naš torbica za telefon izgleda malo deblji, ali ona se osjeća vrlo udobna.Punjenje luka ima poklopac za sprečavanje prodora prašine.Isporučuje HD zaslon zaštitnik je plastični zaštitnik ekrana, a ne stakleni zaslon zaštitnik.Aftermarket : obećavamo da Ćemo doživotno jamstvo.Možete nas kontaktirati da biste dobili upute za ugradnju poklopca za mobilni telefon i upute za приклеиванию plastične zaštitne folije, a mi ćemo vam služiti svim srcem.Puno vam hvala za kupnju naših proizvoda.osnovna značajka : 1. Dizajn kućišta mobitela "tri u jednom" vrlo je izdržljiv i trajno.U isto vrijeme se pojavi problem koji nije lako rastaviti.Imamo detaljne upute i video.Možete pogledati video prije kupnje. 2. Više debela ljuska je više nego obična prozirna ovojnica mobilni telefon u ruci, i to je vrlo solidan i udoban osjećaj. 3. Ova zaštitna torbica ima funkciju otpora pada, otpornost na udarce i пылеустойчивости.Okrugli priključak tela mobilni telefon ima poklopac koji dobro sprječava nakupljanje prašine. 4. Ova torbica za mobilni telefon ima bogatu i raznoliku paletu boja, koja je vrlo lijepa i može zadovoljiti potrebe različitih ljudi, pogodna je za žene i muškarce svih dobnih skupina. 5. 100% pristup id otiska prsta, audio/USB-C luci, kontakt zvuka i gumb za glasnoću/napajanje.napomene : -Pravilna instalacija ovog proizvoda je ključ za uspješnu zaštitu.Dakle, prije nego što ga koristite pogledajte video ili korisnički priručnik.Ako imate bilo kakvih problema, možete nas kontaktirati putem .Upućivanje Sadržaj : 1 *Samsung Galaxy A11 zaštitna torbica (sjeverna američka verzija) 1 *Torba za čišćenje 1 *Upute Jamstvena politika : Za nas je velika čast imati priliku služiti vas na platformi, i tim za podršku Thinkart odgovoriti na vaš upit u roku od 24 sata!Osim toga, naša doživotno jamstvo zamjena i doživotno jamstvo za podršku mogu osigurati da sve probleme nastale nakon vaše kupovine će biti zajamčena.

R

Proizvodi u kategoriji