.

.

9 Kom. Krafna Kolač Za Kosu, kuhalo za Vodu Pogon Pjena-Spužva Prsten Kolač Prsten Stil Skup s 12 kom. Elastičnim Za Kosu Kravate i 32 kom. Kopče za Kosu za Žene, Djevojčice Djecu (smeđa)

9 Kom. Krafna Kolač Za Kosu, kuhalo za Vodu Pogon Pjena-Spužva Prsten Kolač Prsten Stil Skup s 12 kom. Elastičnim Za Kosu Kravate i 32

HRK 35.97
Iznos

Set za izradu peciva za kosu : Paket uključuje 9 komada smeđe peciva za krafne u 3 veličine (veliki, srednji, mali), 12 komada резинок za kosu i 32 komada заколок za kosu; Različite dimenzije ili različite potrebe u styling kose, ovaj skup čuva vaše kose u redu i da pomaže vam da napravite frizuru.Nekoliko veličina : Set za izradu peciva za kosu sadrži 3 veličine : 3,45 cm/ 9 cm (velika), 3,15 cm/ 8 cm (srednji), 2,36 inča/ 6 cm (mali), Od tankih do velikih, od djece do odraslih, možete odabrati odgovarajući za sebe.Mekani materijal : Ove role za krafne izrađeni od mekog najlon, pluća i peru, jednostavan u korištenju i neće oštetiti kosu; U isto vrijeme su dobar kvalitet izrade omogućava da ih koristite u dugo vremena.Napravite kolač za kosu na različite prigode : Tvorci peciva će vam pomoći da ispunite razne vrste peciva i napraviti razne oblike kose; možete ih koristiti u mnogim slučajevima, kao što je college, slučajnih događaja, vjenčanje, trčanje, joga, dating, ples i sl. Moderno i lijepo : S neuredan skup peciva imate više opcija za DIY vaša frizura, kao što su niske kolač, visok kolač, bočna kolač, perika, stjuardesa kolač i tako dalje 9 komada prsten kolač proizvođač kose kolač proizvođač prsten stil kolač proizvođač set od 12 komada guma za kosu i 32 kom kopče za kosu (velike, srednje i male) Adekvatna kombinacija : Ovaj set za izradu krafne za kose se sastoji od 9 komada krafne za muffins s 3 različite veličine, 12 komada резинок za cauda equina i 32 pi.

R

Proizvodi u kategoriji