.

.

Native Union Pojas Cable - 4ft Ultra Strong Armored USB-C to Lightning [MFi Certified] Izdržljiv kabel za punjenje u automobilu s kožnim remenom, kompatibilno s iPhone/iPad (Rose)

Native Union Pojas Cable - 4ft Ultra Strong Armored USB-C to Lightning [MFi Certified] Izdržljiv kabel za punjenje u automobilu s kožnim

HRK 89.97
Iznos

UČINJENO ZA USB-C : najmudriji način punjenja.Uz novu opciju USB-C to Lightning sada možete puniti i uskladiti svoj i Phone ili i Pad s bilo kojim uređajem sa USB priključkom-C. high-speed punjenje za podršku napajanje (brzo punjenje) do 20 W za i Phone 8 ili noviji.IZVANREDNA TRAJNOST : Unaprijeđeni dizajn s ультрапрочной poboljšana struktura i funkcionalnim dizajnom nudi povećanu fleksibilnost, upija u 2 puta više stresa nego običan reset napona. u 6 puta jači od standardnih kabela.STIL BEZ UPLITANJE : Jednostavno zamotajte svoj 4-noga kabel dolazi sa softverom, tada kožni remen, da ostanu uredne, nikada ne ugrožavaju stil.KOMPATIBILNOST SA UREĐAJIMA LIGHTNING : i Phone 13, i Phone Pro 13, i Phone 13 Pro Max, i Phone 13 mini, i Phone 12, i Phone Pro 12, i Phone 12 Pro Max, i Phone 12 mini, i Phone 11, i Phone Pro 11, i Phone 11 Pro Max, i Phone SE 2020, i Phone 8 i ranije verzije, i Pad 9th gen i ranije verzije, i Pad Air 3 i ranije verzije, i Pad Pro 2017 i ranije verzije, i Pad mini 5. generacije i ranije verzije, i Pod Touch (5. generacije), i Pod Nano (7. generacija).NIJE KOMPATIBILAN SA : USB-C i Pad Pro (2018 i novije verzije), i Pad Air 4 (2020) i i Pad mini 2021. MFI CERTIFIED : Naše kabeli su certificirani od strane MFi, daje vam samopouzdanje u tome, da će biti kompatibilan s bilo kojim od vaših uređaja Lightning.Svaki kabel je dodijeljen jedinstveni serijski broj, a svaki konektor Lightning sadrži čip za autorizaciju, koja prepoznaje vaš uređaj, tako da znate da imate pravi posao.

R

Proizvodi u kategoriji