.

.

Vena Novčanik Case Kompatibilan sa Apple iPhone 13 Pro Max (6.7-inch), vCommute (Military Grade Kap Protection) Kožna Flip torbica Utor za kartice Držač sa postoljem (plava)

Vena Novčanik Case Kompatibilan sa Apple iPhone 13 Pro Max (6.7-inch), vCommute (Military Grade Kap Protection) Kožna Flip torbica Utor

HRK 119.97
Iznos

[PATENTIRANI TORBICA-NOVČANIK koji je KOMPATIBILAN SA i Phone 13 Pro Max (6,7 inča)] v Commute kombinira funkcionalnost i zaštitu.Skriveni utor za kartice čuva osobne iskaznice, kreditne ili debitne kartice ili čak i tranzit kartice; osim toga, on ne ometa rad Apple Platiti.Kompatibilan sa i Phone 13 Pro Max (6,7 inča). [МНОГОУГОЛЬНАЯ STALAK S MAGNETSKIM ZATVARANJEM] Sklopivi kožni ventil na stražnjoj strani poklopca služi kao stalak za noge, tako da možete gledati video pod pravim kutom i sa svakim udobnost. [ZAŠTITA OD PADA VOJNE KLASE S TEHNOLOGIJOM CORNERGUARD(TM)] polikarbonat Dvostruka i TPU s Corner Guard(TM) odgovaraju vojnom standardu ispitivanja na pad (MIL-STD 810 G-516.6), braving 26 padova s visine od 4 m. [Fine izrade, DETALJAN DIZAJN] Točne zareza i odlične ergonomske tipke su za održavanje iste odlična taktilne povratne informacije od gumba na vaš telefon. [KOMPATIBILNOST S MAGNETSKA OPREME OSTALI] Ova torbica-novčanik dolazi sa metalnim pločama, ugrađenim u ventil, tako da više ploča ili ljepilo nije potrebno.Patentirani torbica-novčanik je Kompatibilan sa i Phone 13 Pro Max (6,7 inča).Kroz patentirani Venas v Commute novčanik case povoljno pohraniti do 3 kartice, kao što su vaše osobne iskaznice ili kreditne/debitne kartice, u skrivenom otvoru za kartice držača kartice na stražnjoj strani poklopca.Još bolje je da v Commute radi čak i sa Apple Platiti i bežičnog punjenja.Kompatibilnost sa i Phone 13 Pro Max (6,7 inča).Многоугольная stalak s magnetskim zatvaranjem.Ova jedinstvena i univerzalna torbica - držač za kartice tvrdi kožni slučajem, koji se sklapa u stalak, pružajući udobnost gledanje videa i filmova pod pravim kutom.Zaštita od pada vojne klase s tehnologijom Corner Guard.Izrađen od kvalitetnog polikarbonata (PC) i амортизирующего termoplastični poliuretan (TPU), ova torbica sa nositelj kreditne kartice je testiran u skladu sa standardom MIL-STD 810 G-516.6, mogu podnijeti 26 padova s visine od 4 m.Zahvaljujući tehnologiji Corner Guard on rasipa snagu udarca i udarac u oko kućišta.Fine izrade izvedbenih projekata.Torbica za kreditne kartice v Commute dizajniran s прецизионными izrezima i pruža jednostavan pristup svim priključcima, gumbima i mogućnostima vašeg telefona.Gumbi za napajanje i glasnoću postavili na taj način, za održavanje iste odličan taktilne povratne informacije, kao i tipke vašeg telefona.Magnetsko nosač telefona Prijateljski.Tvrda kožna ventil kompatibilan s magnetska ostali telefona – nema dodatnih ploča ili ljepilo nije potrebno.Napomena : . 1. Vlasnik kartice može pohraniti do 3 kartice (ovisno o debljini vaše kartice). 2. Bežični punjenje radi s otvorenim leptirom (varira u zavisnosti od bežičnog punjača). 3. Metalne kreditne kartice će ometati bežičnog punjenja.Molim vas, skinite ga prije punjenja. 4. Ova torbica nije kompatibilan za punjenje s antenskim uređajem Mag Safe.

R

Proizvodi u kategoriji