.

.

Torbica za mobilni telefon Torbica za telefon Izolacija Ogledalo Vertikalni Flip Kožna Torbica za Huawei Y5 2019 s držačem(Rose gold) (Boja : zlato)

Torbica za mobilni telefon Torbica za telefon Izolacija Ogledalo Vertikalni Flip Kožna Torbica za Huawei Y5 2019 s držačem(Rose gold)

HRK 184.80
Iznos

Poklopac branika.Teški slučajevi.Futrole za mobilne telefone.Torbica za punjač.100% Visoke kvalitete i dobra cijena Stražnji poklopac telefona je Dobra performanse Ispravna instalacija je važno za uspješno korištenje. Molimo vas, ne ustručavajte se da nas kontaktirate ako imate bilo kakvih pitanja.1. Dizajn sa savršenom preciznošću prilagođavanje za vaš telefon. 2. Jednostavan, praktičan, jednostavan za nošenje. 3. Konstrukcija postolja Flip omogućuje jednostavno pregledavanje horizontalne slike. 4. On je adekvatno štiti uređaj od običnih ogrebotina, prljavštine, habanja i trošenja. 5. Sve tipke i priključci su lako dostupni. 6. Trendi.Zahvaljujući искусному dizajn, ilustracije гальваническому зеркальному dizajn kućište je vrlo moderan i popularan.

R

Proizvodi u kategoriji