.

.

Dječji Blagovaona stolice Mat i mekana na dodir Dječji Protuklizni Igra mat, Igre za dom Dječji djeca(110 * 110 cm, SMT105-EF345)

Dječji Blagovaona stolice Mat i mekana na dodir Dječji Protuklizni Igra mat, Igre za dom Dječji djeca(110 * 110 cm, SMT105-EF345)

HRK 78.90
Iznos

To je izrađen od zdravih i sigurnih materijala, nije toksičan i može se koristiti s povjerenjem.Stražnji tkanina izrađena od granularni латексного нескользящего materijala koji se mogu držati tepih za стульчика na mjestu.Višenamjenski i velike veličine, možete ga koristiti kao jastučić za zaštitu od djeteta, ползая jastučić, podne jastučić za piknik, jastučić za maramice za bebu, etc.Ovaj tepih je otporan na vodu i lako se čisti, a većinu prljavštine može obrisati vlažnom krpom.Ovaj tepih mekan na dodir i udoban za korištenje.Značajke : 1. Višenamjenski i velike veličine, možete ga koristiti kao jastučić za zaštitu od djeteta, ползая jastučić, podne jastučić za piknik, jastučić za maramice za bebu, etc.2. Stražnji tkanina izrađena od granularni латексного нескользящего materijala koji se mogu držati tepih za стульчика na mjestu.3. Ovaj tepih je otporan na vodu i lako se čisti, a većinu prljavštine može obrisati vlažnom krpom.4. Ovaj tepih osjeća i mekana na dodir, i on je lagan za korištenje.5. To je izrađen od zdravih i sigurnih materijala, нетоксичен i može se koristiti s povjerenjem.Parametri : Stanje : 100% potpuno novi Tip proizvoda : Dječji blagovaona stolice Mat Material : 100% poliester Fiber Size : Cca. 110x110 cm/43.3 x 43.3 in Applicable Ljudi : Općenito Upućivanje Popis : 1 x Baby Blagovaona stolice mat.

R

Proizvodi u kategoriji