.

.

Set za Izgaranje Drva, Podesiva Temperatura Пирография Stroj Drveni Plamenik Drveni Plamenik Alat Пирография Bundeva Odbora Rižin Papir Lemilica za Početnike tako i za odrasle(Zidni utikač SAD)

Set za Izgaranje Drva, Podesiva Temperatura Пирография Stroj Drveni Plamenik Drveni Plamenik Alat Пирография Bundeva Odbora Rižin Papir

HRK 149.97
Iznos

Ručka može očistiti čak i u toplom stanju. On je pogodan kako za početnike tako i za iskusne ljude zainteresirane za izgaranje drva.To je vrlo opasno, zbog čega se lako spaliti sva dodatna oprema u prometu, a također lako dobiti udarac od strujnog udara i požara.To je povoljno i sigurno. Prilikom preuzimanja vrha olovke vijak koji zateže vrh pera, mora biti zabodena u нагревательному žici vrha olovke i pritegnuta kako bi se izbjeglo krivo kontakta između vrhom olovke i kontakta, što savjet nije vruće, ali kontakt pregrijava, da se spali pribor. Kao vrha olovke treba odabrati электронагревательный žice promjera manje od 1 mm.Popis paketa : 1 x Пирография Machine2 x Пирография Pen2 Skup пирографии sigurnosti ručka Holder2 x Tematske roba pro gmazovi i vodozemci Sponge1 x Screwdriver23 x x x x x Spaljivanje zube Head1 x x x x x Vodič za korisnike Napomena : 1. 【MALEN I LAGAN DIZAJN】: Drvosječa ima male olovke, koje je lakše izvući i koristiti u dužem vremenskom razdoblju, a ne osjetiti umor. 【KOMPLETNE SETOVE ZA IZGARANJE DRVA】: Cijeli set alata za пирографии uključuje 23 savjet za пирографии i uputama za uporabu.Težina je samo 33 grama, pa je vrlo ugodan za držanje i on će osjetiti umor.Nakon što je na površini će se pojaviti nagar, ne полируйте svojim metalnim ili brusnim krpom, koja će изнашивать vrh olovke i ozbiljno utjecati na životni vijek vrha olovke, i to površine vrha olovke grube.Ako kontakt previše vruće, tj.Пирография ručka brisača spužva mora biti zasićena vodom prije uporabe. 【PROFESIONALNI ALAT ПИРОГРАФИИ】 : Lako i brzo stvorite različite oblike na stablu, koje možete koristiti za crtanje slika ili pisanje na drvetu, koži i тыкве i sl.

R

Proizvodi u kategoriji